Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Niet goed? Geld terug!

Beveiligde verbinding   Je bestelling loopt via een beveiligde verbinding!
Niet 100% tevreden? Laat het binnen 30 dagen weten en je krijgt je geld terug.Wat vinden leden van Basiscursus Studiofotografie?

bart honhofff Ultiem
In relatief korte tijd wordt duidelijk gemaakt welke algemene technieken en middelen je helpt om mooie portretten te maken.

Rim pecht Ultiem
Duidelijk en rustig uitgelegd.

Erwin Winkelman Ultiem
Super goed, ik heb er veel van geleerd. Nu oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Jerry Goethyn Ultiem
Op een eenvoudige doch zeer duidelijke manier uitgelegd en gedemonstreerd.

Tom De Win Ultiem
De basisprincipes, maar goed en duidelijk uitgelegd. Ideaal voor de beginner en een uitstekende herhaling voor de iets gevorderde die af en toe de basis misschien al wel eens durft te vergeten.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen