Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Photofacts Academy logo
Niet goed? Geld terug!
Wat vinden leden van HDR fotografie?

Siemen Rienstra Ultiem
Een uitstekende uitleg over het gebruik van de HDR mogelijkheden die op dit moment naar mijn inzicht het meest gebruikt worden. Inclusief alternatieven om HDR te omzeilen.

Dirk G Kos Ultiem
Zeer veel praktische informatie en mogelijkheden om tot een beter resultaat te komen.
Veel dank!

Jan Boogert Ultiem
Rustig en duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden.

Frank Ultiem
Duidelijk uitgelegd.

Rob Dikkers Ultiem
Goede cursus. Veel nieuwe dingen gezien die ik niet wist en nu wat mee kan. Bedankt Nando.

Geert Konings Ultiem
Ga ik uit proberen.

Hein Nieuweboer Uitstekend
Goede duidelijke uitleg.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp