Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Photofacts Academy logo
Niet goed? Geld terug!
Wat vinden leden van Van onderwerp naar verhaal?

Marianne Haagmans Ultiem
Ik word vooral geinspireerd om 'anders' te kijken en te durven. Zeer inspirerend.

Rita Aerts Uitstekend
Ik vond het een zeer inspirerende cursus en heb er anders door leren kijken. Je vertelde het verhaal achter de foto op boeiende wijze alsook de opbouw van het verhaal. Bedankt hiervoor, ik ga er zeker mee aan de slag.

Ina Huitema Ultiem
Je hebt me weer een stapje vooruit geholpen en met name hoe ik een onderwerp anders (meer vanuit mezelf) kan benaderen waardoor er een ander type foto ontstaat en geen registratie zoals ik veel foto's heb gemaakt. Hier was ik naar op zoek, bedankt Bart

Bas Dekker Ultiem
Hier was ik naar op zoek.

Mijn doel als beeldmaker is emoties vast leggen in mijn foto's.
Dat het verhaalvertellende foto's worden. En niet een plaatje van 13 in een dozijn.Johan Teekens Ultiem
Briljant, Ik heb veel geleerd en de cursus geboeid gekeken. Ik ga vanaf nu foto's met een verhaal leren maken en heb mij voorgenomen om meer tijd te nemen. Bedankt Bart.

Ferdi Notten Ultiem
Bart legt op heel inzichtelijke wijze uit hoe je je eigen fotografie kunt ontwikkelen. Hij gebruikt daarvoor als onderwerp, zijn liefde, de natuur. Maar het principe is universeel en geldt voor alle onderwerpen die je fotografisch kunt vastleggen.

Ab Welbergen Ultiem
Associërend en verhalend komt Bart tot verrassende beelden en verhalen.
Op zijn prettige manier geeft hij ons de noodzakelijke achtergrond informatie mee.

Ik ben hier fan van.

Arie Jongman Ultiem
Heel mooi om te ontdekken dat een foto meer is dan een mooie foto, dat een foto een verhaal kan hebben. Dit tilt de foto dan ook op naar een meerwaarde

Hans Bisschop Ultiem
Duidelijk verhaal.
Inspirerend.

Robert Van Maele Ultiem
Op een heel eenvoudige maar duidelijke manier worden een aantal tips besproken om betere (natuur)foto's te maken!En dat met zeer heldere voorbeelden. Iets waar je zelf makkelijk mee aan de slag kan zonder je ver te hoeven verplaatsen!

Frank Ultiem
Ontzettend leuke videocursus, ik heb ervan genoten.
Erg inspirerend ook, ik heb zelf nooit op deze manier over mijn fotografie nagedacht, dus dit biedt nieuwe perspectieven. Verder kan Bart erg goed uitleggen.

Mooie en bijzondere foto's ook. Veel dank!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp