Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.183 leden
Photofacts Academy logo
Niet goed? Geld terug!
Wat vinden leden van Macrofotografie?

Peter Keijzer Uitstekend
Prima cursus met duidelijke uitleg.

Maurice Debusschere Ultiem
Ben enkel een gelegenheidsmacrofotograaf, vaak in de eigen tuin. Tot nu meestal met voorzetlenzen gewerkt en soms gewoon met een telelens maar onlangs een echte macrolens (Laowa)aangeschaft. Heel erg van deze cursus genoten. Twee interessante sleutelwoorden bijgeleerd: tegenlicht en overbelichten. Dankjewel.

Viviane Bruggeman Ultiem
Ik ben maar een beginner op leeftijd en kan misschien niet veel toelichten. Ik vond dit heel verrijkend! Vooral het deel van het onscherpe en de zachte bokeh sprak me erg aan...de mogelijkheid om tot een abstract beeld te komen. Erg leerrijk voor mij. Dank u!

Ed Nieuwenboom Ultiem
Duidelijk en op een rustige wijze uitgelegd. Heb verscheidene tips meegekregen, die ik al snel zelf ga uitproberen.

Ton Jillissen Ultiem
Prachtige voorbeelden, inspirerend!

Aad Leuver Ultiem
Heb veel opgestoken en ga er dit jaar op uit met mijn macrolens en toebehoren.
Hoop de getoonde foto's door Johannes te kunnen benaderen.

Jos Smeets Ultiem
Leuke cursus vol enthousiasme gebracht met heel veel kennis en informatie. Zeer compleet en een absolute aanrader als je je wil verdiepen in macrofotografie

Joke baptist Ultiem
Zeer boeiend. Vooral ook het filmpje over compositie.

Marij Bär Ultiem
Veel geleerd over licht en compositie, inspirerend.
Zo kan ik nog veel meer doen met macrofotografie.

Marnix Uitstekend
Macro fotografie is mijn ding en bijgevolg wist ik al vrij veel maar toch steek je nog bepaalde dingen op van de tips die je krijgt.

Marco de Voogd Ultiem
Héél veel informatie aan de hand van duidelijke en mooie voorbeelden! Top!

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp