Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Photofacts Academy logo
Niet goed? Geld terug!
Wat vinden leden van Maskeren in Lightroom Classic?

Christian Wieme Ultiem
Er wordt heel uitgebreid op maskeren ingegaan en veel mogelijkheden en onmogelijkheden getoond. Ik ben nog nergens zo'n duidelijke en diepgaande uitleg tegengekomen.
Ik heb hier veel van geleerd en al meerdere keren de video's bekeken.

Frenk Gorter Ultiem
Duidelijke cursus, geeft ook meer inzicht in de uitgebreide mogelijkheden van de maskers.

H.J. Overmeen Ultiem
Duidelijk en verhelderende taal weergegeven!

Krijn van Putten Ultiem
Duidelijk en overzichtelijk. Veel geleerd.

Hans Markus Ultiem
Toegankelijk en volledig.

Jacques Klarenbeek Ultiem
Verademing. Alles heel duidelijk uitgelegd. Snap nu veel beter hoe maskers werken. Prettig een fout wordt niet verdoezeld, maar juist gebruikt om nog beter op de materie in te gaan

H.D. Jesterhoudt-Vedder Uitstekend
Fijn dat jullie over dit onderwerp al zo snel een cursus hebben gemaakt/geleverd.
Ik heb ze nu (bijna) allemaal doorgekeken, maar ik denk dat ik dat later, als ik ik zelf ga toepassen in de praktijk, nog best weer eens zal moeten doen

Kees Jurgens Ultiem
Heel instructief. In het juiste tempo gepresenteerd. Met achtergrondinfo, dus meer dan alleen de techniek en de 'trucjes'.

Ron Maassen Ultiem
Wederom genoten van de manier van het geven van een cursus van Johan Elzinga: maskeren in Lightroom.
De nieuwe functies in Lightroom zijn geweldig en Johan weet ze goed uit te leggen. Ook de combinaties van de diverse maskers komen stap voor stap aan de orde.

Ik moet bekennen dat ik eerst zelf in Lightroom wat met de nieuwe type maskers geprobeerd heb. Dat werd een kleine teleurstelling: je weet het nog niet goed te gebruiken en vooral te combineren.

Daarom is het echt een aanrader om de cursus Maskeren in Lightroom te volgen. Hierna kon ik er gelijk goed mee werken!

Dirk Van Loo Ultiem
Echt zeer interessant. Goed uitgelegd, met praktische voorbeelden. Prima!!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp