Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
Photofacts Academy logo
Niet goed? Geld terug!
Wat vinden leden van Photopills voor Beginners?

Carine De Muyt Ultiem
Nando, ik ben gelukkig met de uitleg over Photopills.
De cursus is verhelderend. Ik ga direct overschakelen naar de cursus voor gevorderden. Ben benieuwd hoe alles er in de praktijk uitziet. Jouw foto's zijn ongelooflijk mooi en goed getimed.

Edzo Boven Ultiem
Helder en vrij snel inzicht gekregen in de App en het gebruik daarvan. Direct ook maar de App aangeschaft, gezien de prijs en de mogelijkheden een 'no-brainer'.

Paul Loof Uitstekend
Heel blij met de instructies en uitleg van Photopills en heel prettig dat de instructie duidelijke voorbeelden wordt ondersteund.

Wel lastig dat Apple uitleg niet altijd aansluit bij een Android. In het begin zag ik dat de instructie versie een veel recentere update had dan ik op mijn Android heb, maar later las ik ergens dat Pills eerst in Apple is ontwikkeld en later voor Android is omgezet.

peter heetman Ultiem
Overzichtelijk! Eer je dat allemaal doorhebt met eigen onderzoek ben je wel even bezig.

Wil van Leeuwen Ultiem
Zeer goed uitleg van Photopills!
Dank je Nando!

Ron Radijs Ultiem
Duidelijke uitleg van deze veelzijdige app. Ik ga deze zeker aanschaffen.

Bart Ultiem
Geweldige en duidelijke uitleg!

Karel Willemse Ultiem
Uitvoerige, begrijpelijke uitleg van deze bruikbare app. Ik kijk uit naar de cursus voor gevorderden!

Luc Timmerman Ultiem
Zeer duidelijke uitleg!

Geert De Vetter Ultiem
De cursus was zeer duidelijk weergegeven. Ik werkte reeds (zeer bescheiden) met Photopills maar heb heel wat bijgeleerd. Ik kijk met spanning uit naar de cursus voor gevorderden.
Prachtig werk Nando!

H.J. Overmeen Ultiem
Ik gebruik al enige tijd PhotoPills en vind het een fantastische app. Tot nog toe heb ik veel filmpjes gevolgd van Rafael in het (Spaanse) Engels maar met de Nederlandse uitleg van jou Nando werkt het prettiger en eenvoudiger. Je hoeft je aandacht alleen te houden bij de app en niet je best doen bij het vertalen.
Mooie cursus, bedankt en ik zie uit naar de cursus voor gevorderden.

Siemen Rienstra Ultiem
Heb de app inmiddels op telefoon en keurig kunnen installeren met Nando zijn uitleg.

Donald Willemsen Ultiem
Nando, mijn petje gaat af voor deze geweldig goede cursus. Je hebt me geweldig goed op weg geholpen om Photopills te gebruiken. Ik kijk al uit naar de cursus voor gevorderden.

Hopelijk heb ik de tijd om alles van deze cursus nog eens goed te bekijken en er wat mee te oefenen, zodat het gebruik mij ook eigen wordt. Deze cursus behoort voor mij tot een van de beste cursussen die je geeft.

Wim Grasdijk Ultiem
Perfect. Ik had PhotoPills al een poos, maar zag door de bommen het bos niet. Nu zie ik wat er allemaal mogelijk is.
Bedankt voor de duidelijke uitleg.
Verheug me op het vervolg.

Martin Verbruggen Ultiem
Een dergelijke cursus is erg hard nodig. Want echt gebruiksvriendelijk is de app niet. Nu na deze cursus ga ik Photopills meer gebruiken.

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp