Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Photofacts Academy logo
Niet goed? Geld terug!
Wat vinden leden van Verscherpen in Lightroom, Camera Raw en Photoshop?

Paul Wouters Ultiem
Zeer duidelijke uitleg.

Rita Bruynooghe Ultiem
Heb heel wat bijgeleerd waar ik voorheen nooit zou aan gedacht hebben.

Jos Smeets Ultiem
Duidelijk, heldere uitleg over een lastig onderwerp. Na het volgen van deze cursus heb ik in ieder geval het gevoel dat ik nu begrijp wanneer en hoe ik moet verscherpen. Top gedaan!

Erwin Van Iseghem Ultiem
Schitterende uitleg!

Peter Havermans Uitstekend
Duidelijke toelichting op de verschillende mogelijkheden.

Ben Rijnink Ultiem
Ik verscherp nu echt elke foto en heb nu ook het gevoel dat ik weet wat ik aan het doen ben en waarom. De uitvoerverscherping in Photoshop is me te ingewikkeld en die in LR voldoet prima.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp