Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Nu lid worden
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Inleiding Dynamische Bereik en HDR

Wat vinden leden van Dynamisch Bereik en HDR?

Cindy Slock Uitstekend
Opnieuw een heel interessante lessenreeks. De video's rond plug-ins werden een beetje teveel voor mij. Het werd te moeilijk. Ik sta verwonderd van wat allemaal mogelijk is bij de moderne fotografie zoals deze er vandaag uitziet.

Jan Eigenraam Ultiem
Tovenarij binnen handbereik. Goede duidelijke uitleg. Geweldig dat je de oefenbestanden erbij krijgt. En nu zelf aan de slag.

Hugo Maes Ultiem
Alhoewel de gebruikte software al snel veroudert zijn de tips en tricks nog steeds van toepassing, en helder uitgelegd!

Erwin Van Iseghem Ultiem
Schitterende cursussen !! Al enkele maanden ben je mijn 'privé docent' en doorworstel ik je cursussen met heel veel plezier. Sommige meermaals om alles beter te kunnen assimileren en toe te passen. Hartelijk dank

Bram van Maas Uitstekend
Zoals altijd is Piet goed gedetailleerd en legt het prima uit.

ria verschuren Ultiem
Net aangemeld bij de Photofactsacademy en deze cursus aan het bekijken.
Al veel nieuwe en handige dingen geleerd.

Piet Van den Eynde vertelt je wat je in deze cursus mag verwachten. Er zijn vier grote thema's: in de camera, werken met één bestand, werken met meerdere bestanden en een introductie tot een paar geavanceerde technieken.

Piet van den Eynde
over de auteur
Piet van den Eynde
De Belgische fotograaf Piet Van den Eynde is Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert en auteur van meerdere fotografieboeken, waaronder het populaire Lightroom Ontmaskerd. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Digitale Fotografie: Flitsen en Digitale Fotografie: Op Reis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen