Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Nu lid worden
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Let op: deze cursus is verouderd. Bekijk liever de cursus Starten met Lightroom Classic.

Wat vinden leden van Lightroom Classic in 90 minuten?

Rogier van Duin Ultiem
Lengte van instructies is goed; niet te lang. Goede geluidskwaliteit.

Edith Keijzer Ultiem
Super duidelijk uitgelegd, heb veel gehad aan de lessen over hoe de datebase werkt.

Leo Kortenbout Ultiem
Een prima uiteenzetting van de basis onderwerpen in Lightroom.

Marijse Pel Ultiem
Helder uitgelegd!!!

Lex Riswick Ultiem
Prima cursus en erg nuttig voor mij

Martin Nauta Ultiem
Heldere en duidelijke uitleg door iemand die zeer ervaren is en diep ingevoerd is in de materie. Erg prettige docent met een rustige goed verstaanbare stem. Heb in korte tijd veel geleerd, kijk met belangstelling uit naar de officiële cursus LR6. PvdE: chapeau!

joseph verbinnen Ultiem
Zeer goede en leerrijke cursus - een echte eerste kennismaking met LIGHTROOM. PROFICIAT !!

G. Van Assen Ultiem
Ik had helemaal geen ervaring met Lightroom. Op een plezierige en duidelijke manier weet Piet van den Eynde je de eerste stappen op het Lightroom pad te laten zetten. Daarbij wordt goed gekeken naar wat echt belangrijk is en wat later uitgelegd kan worden.

Ellen Wyns Ultiem
Deze cursus heeft me enorm goed geholpen. LR was eerst chinees voor me. Zonder deze cursus zat ik nog steeds te sukkelen... Bedankt Piet!

Farah Jahangier-Kallan Ultiem
Erg tevreden over de cursus. In de cursus zit structuur en helderheid van de onderwerpen. Ook de verdieping op bepaalde onderwerpen is zeer makkelijk te begrijpen. Ik hoop dat je nog veel cursussen hebt staan op de site. Ik ben pas begonnen ;)

Fons Jaspers Ultiem
Beste Piet,
Ik heb er tegenop gezien om mij te verdiepen in Lr5. Het dikke boek van Scott Kelby (met zijn flauwe humor) is niet om door te komen. Jouw down to earth presentatie is geweldig: deskundig, vriendelijk en toch zakelijk. Jouw Vlaamse roots zijn ook een 'pré'! Bedankt en ik ga dadelijk het jaargeld overmaken.
mvg Fons Jaspers

Wat is Lightroom nou precies en waar moet je als beginnende gebruiker rekening mee houden?

Piet van den Eynde
over de auteur
Piet van den Eynde
De Belgische fotograaf Piet Van den Eynde is Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert en auteur van meerdere fotografieboeken, waaronder het populaire Lightroom Ontmaskerd. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Digitale Fotografie: Flitsen en Digitale Fotografie: Op Reis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen