Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.183 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Oogautofocus handig gebruiken met de Canon EOS R5

Razendsnel schakelen tussen

Wat vinden leden van Aan de slag met Canon EOS R?

Viviane Bruggeman Ultiem
De uitgebreide handleidingen, behorend bij de camera's, zijn soms heel technisch uitgelegd, waardoor het logische en de toepasbaarheid vaak niet volledig doordringt of begrepen wordt. Zeg maar 'de fijne kneepjes'.

Van deze video's heb ik al ontzettend veel bijgeleerd, ook al heb ik maar een instapmodel fullframe canon EOS RP.
Ik dank jullie voor dit cursusaanbod en hoop dat er nog enkele video's bijkomen.

Desiree Ultiem
Goed uitgelegd en superhandig om te gebruiken.

Akky Couperus Ultiem
Nuttige informatie, duidelijke uitleg.
Blij mee!

van damme dirk Ultiem
Gezien ik een R5 canon heb is dit super, mag meer van dat.
Pas het al toe !!!!

Heb jij een Canon EOS R5 of R6?
Dan is dit een handige tips voor het flexibel wisselen tussen one shot scherpstellen op het actieve scherpstelpunt én gebruik maken van oogautofocus in combinatie met servo (continue) scherpstelling.

Elja Trum
over de auteur
Elja Trum
Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-witfotografie, Flitsfotografie én over portretfotografie. Elja's fotografiepassie ligt bij het maken van portretfoto's. Hij werkt graag in de studio en op locatie.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen