5 Dagen Deal: Word lid met korting + gratis Fotobijbel! Meer info of direct aanmelden
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Maak de mooiste boudoirfoto's (promo)

Wat vinden leden van Boudoirfotografie?

Paul van Lierop Ultiem
Zeer goede uitleg. Met de tips en de uitleg al super mooie foto's gemaakt over borstvoeding. Mijn dank.

Maarten Nederveen Uitstekend
Zeer informatief hoe Boudoir fotografie aan te pakken. Nuttige do en don'ts en hoe om te gaan in postprocessing.

Dick Boetekees Uitstekend
Veel van geleerd, ook de nabewerking in lightroom was leerzaam.

Jan Jungerius Ultiem
In de eerste afleveringen misschien iets te veel gepraat maar vanaf het moment van fotograferen zeer boeiend. Ook de manier waarop Frederik selecteerde en nabewerkte vond ik leerzaam. Graag een vervolg met b.v. meer flitslicht als dat zou kunnen.

Jan Oude Voshaar Ultiem
Duidelijk, interessant, helder, leerzaam en zeer informatief!!

Ad Fricke Ultiem
Goede uitgebreide cursus waarin alle aspecten aan bod komen, natuurlijk licht, flitslicht en nog een uitgebreide retouchering.

Maak binnen 60 seconden kennis met boudoirfotografie en bekijk de cursus om zelf stijlvolle, intieme en sfeervolle boudoirfoto's te gaan maken.

Frederik Herregods
over de auteur
Frederik Herregods
De Belgische fotograaf Frederik Herregods is gespecialiseerd in commerciŽle en automotivefotografie. Regelmatig is hij in de studio te vinden voor opdrachten en hij verzorgt ook diverse workshops studiofotografie.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen