Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.142 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Creative Light Art

Maak lightpainten nog creatiever

Wat vinden leden van Creative Light Art?

Sonja van Tartwijk Ultiem
Duidelijke en rustige uitleg. Het waarom en het effect.

Bea Straver Ultiem
Heel fijne en duidelijke uitleg. Zeker 5 sterren waard.

Lightpainting is natuurlijk al een creatieve tak van sport, maar door ledlampen te combineren met flitslicht ontstaan er nog veel meer creatieve mogelijkheden.

In deze cursus ontdek je wat er mogelijk is als je ook flitsers gebruikt, en leer je meer over de techniek van flitsen.

Liesbeth van Asselt
over de auteur
Liesbeth van Asselt
Liesbeth van Asselt is bedrijfsfotograaf, docent fotografie en schrijver van fotoboeken. Als docent onderscheidt ze zich volgens haar cursisten door haar laagdrempeligheid, humor, duidelijke uitleg en enthousiasme. Ze geeft onder de naam Stapfoto vele creatieve workshops, waarvan lightpainting er een is, naast bijvoorbeeld het fotograferen met rook, blacklight, flitslicht, kleurfilters en goboís.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden



Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen