Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Introductie Studioportret voor Gevorderden

Wat vinden leden van Studioportret voor Gevorderden?

Ania Waszak Ultiem
Heel duidelijke uitleg over alle onderwerpen, ook een leuke en ontspannen manier verteld. Ik wil wel een keertje een workshop meemaken met deze gast, als alles weer normaal is...
Topper

Joost Heitbrink Ultiem
Een goede vlotte cursus. No nonsens

Jos Smeets Uitstekend
Laat goed zien hoe je zelf heel makkelijk je eigen studio kunt gebruiken zonder meteen de duurste spullen te moeten aanschaffen en zo leuke originele foto's kunt maken. Top!

Ton de Jong Ultiem
Geweldige manier van presenteren! Steeds to the point. In rap tempo veel geleerd.

Edith van Leeuwen Uitstekend
Hele leuke ideeen opgedaan en nieuwe mogelijkheden gezien.

In het kort wat je gaat leren in deze cursus.

Richard Terborg
over de auteur
Richard Terborg
Richard is een Conceptual Fashion, portret en Fine-Art fotograaf met een achtergrond in media en design. Richard probeert mensen te laten stoppen met praten, maar starten met doen.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen