Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Cursus HDR fotografie

Ga aan de slag met HDR fotografie

Wat vinden leden van HDR fotografie?

Paul Wouters Ultiem
Zoals ik van Nando gewent ben, alles zeer goed uitgelegd.

Maarten van Maris Uitstekend
de eerste 9 afleveringen geven erg veel inzicht in de functie van de HDR en hoe precies het een en ander is opgebouwd, tevens meer inzicht in de verschillende bestandsformaten (RAW, Tiff, JPeg) een soort inleiding in de HDR fotografie. De overige cursussen geeft inzicht in de softwarematige behandeling van de HDR, maar is afhankelijk van eigen software. Weer veel geleerd.
Toppie

Josť Susant Ultiem
Begrijpelijke uitleg. Goede opbouw van de cursus. Men kan de verschillende zaken stap voor stap zelf inoefenen.

Anne-Marie van Velsen Ultiem
Zeer duidelijke uitleg stap voor stap.

Siemen Rienstra Ultiem
Een uitstekende uitleg over het gebruik van de HDR mogelijkheden die op dit moment naar mijn inzicht het meest gebruikt worden. Inclusief alternatieven om HDR te omzeilen.

Dirk Kos Ultiem
Zeer veel praktische informatie en mogelijkheden om tot een beter resultaat te komen.
Veel dank!

Jan Boogert Ultiem
Rustig en duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden.

Frank Ultiem
Duidelijk uitgelegd.

Rob-Dikkers Ultiem
Goede cursus. Veel nieuwe dingen gezien die ik niet wist en nu wat mee kan. Bedankt Nando.

Geert Konings Ultiem
Ga ik uit proberen.

Hein Nieuweboer Uitstekend
Goede duidelijke uitleg.

In de cursus HDR fotografie wordt stap voor stap uitgelegd hoe je aan de slag kunt met HDR foto's en de bewerking hiervan, om zo onder alle omstandigheden toch mooie foto's kunt maken.

Nando Harmsen
over de auteur
Nando Harmsen
Nando Harmsen fotografeert al meer dan 35 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur. Sinds 2019 is hij vaste expert bij Photofacts Academy.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen