Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Smartphone fotografie

Haal meer uit je smartphone

Wat vinden leden van Smartphonefotografie?

A.M.G. Rijckaert de Boer Ultiem
Dank voor de gedegen uitleg. Ik wist niet dat dit allemaal mogelijk is. Ik ga mijn smartphone nu zeker vaker gebruiken.

Anne-Marie van Velsen Ultiem
Duidelijke, prettige uitleg, heel gedetailleerd!! Prettige, ontspannen spreker.
Aanrader!

In deze cursus komen de mogelijkheden van de smartphone naar boven. Door externe apps te gebruiken kun je bijvoorbeeld veel meer controle krijgen over je sluitertijd en belichting.

Jeroen Jazet
over de auteur
Jeroen Jazet
Jeroen Jazet is publiciteitsfotograaf en filmer. Hij begeleidt al jaren speciale fotoreizen naar fotogenieke bestemmingen als IJsland, GeorgiŽ en Alaska. Daarnaast publiceert hij in fotomagazines en schrijft boeken over fotografie.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen