Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.183 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Verhalende portretfotografie

Geef je foto's meer diepgang

Wat vinden leden van Verhalende Portretfotografie?

de coster erwin Ultiem
Veel van opgestoken, super!

Anton van Beek Uitstekend
Leuke nieuwe inspiratie gekregen en tussentijds enkele praktische bewerkingstips die voor mij toch weer nieuw waren.

Ron Maassen
De cursus is perfect qua uitleg en demonstratie. Het onderwerp: "verhalende Portretfotografie" vindt ik voor mijzelf een lastige. Het vergt creativiteit, voorstellingsvermogen VOORAF, wil je een geslaagde shoot met een verhaaltje maken. Dus thema bedenken, props mee, gear mee, model mee etc. Een hele onderneming, maar ook wel weer een uitdaging. Het is een tak van portretfotografie, waarbij in plaats van een statisch beeld, "leven" in de foto komt.

Ronald Ultiem
Wordt duidelijk uitgelegd.

Ron Radijs Ultiem
Heldere uitleg, leerzaam

Met techniek alleen ben je er nog niet, want het kan zo maar zijn dat die foto met romige achtergrond en perfecte belichting niet de aandacht krijgt die het verdient. Gelukkig is het niet moeilijk om je foto's interessanter te maken, door een verhaal te vertellen krijgt je foto namelijk meer diepgang.

Elja Trum
over de auteur
Elja Trum
Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-witfotografie, Flitsfotografie én over portretfotografie. Elja's fotografiepassie ligt bij het maken van portretfoto's. Hij werkt graag in de studio en op locatie.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen