100+ fotografiecursussen ťn 4 Fotobijbels ebooks - Nu 120 euro voordeel! Word nu lid!
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Masterclass macrofotografie

Ga op ontdekkingsreis door de wereld van macrofotografie

Wat vinden leden van Masterclass Macrofotografie?

H.J. Overmeen Ultiem
Een heldere duidelijke uitleg met voorbeelden, waardoor je snel door hebt hoe het in de praktijk is toe te passen. Een inspiratiebron.

Siemen Rienstra Ultiem
Welkom vervolg op de basiscursus van Johannes Klapwijk. Na nu een aantal jaren ervaring is vooral het deel over een "spannende" compositie leerzaam. In het begin moet je aan zoveel zaken denken, die nu meer als vanzelf sprekend uitgevoerd worden. Maar om er nog spannende foto's van te maken laat nog wel eens te wensen over. na het volgen van deze masterclass in ieder geval veel inspiratie opgedaan.

jacqueline gijsberts Ultiem
Prima uitleg, duidelijk, prettige stem, to the point, veel diverse onderwerpen, praktisch. Je ziet de fotograaf aan het werk en je ziet direct het resultaat van zijn handelen.

Birgit Has Ultiem
Heel leuk en leerzaam. Je laat duidelijk zien wat je bedoelt en legt ook goed en duidelijk uit. Echt zin om er mee aan de slag te gaan.

Liesbeth Verkade Ultiem
Heel duidelijke en begrijpelijke uitleg. Met veel plezier de cursus gekeken en geprobeerd sommige dingen toe te passen.
Ik blijf het wel een moeilijk onderwerp vinden, vooral omdat ik in mijn bewegingen beperkt ben en vaak niet een goed standpunt kan innemen.

Paul Wouters Ultiem
Heel veel leuke ideetjes opgedaan!

D. van der Heide Ultiem
Korte, duidelijke filmpjes. Prettige stem, goede uitleg dmv beelden.

Angelique Spanjaard-Oomen Ultiem
Fijne duidelijke uitleg.

Anny Verkuylen Ultiem
Heldere uitleg, duidelijke tips. Veel nieuwe ideeën gekregen om uit te proberen. Dank je wel Mike.

Luc Schepens Ultiem
Praktisch en overzichtelijk, prima resultaatgerichte demonstratie.

Bert Edens Ultiem
Zeer interessant. Ga met nieuw verworven inzichten zeker aan de gang

Willie Kiek Ultiem
Vlotte presentatie. (23. Veel idem dito.) Leuk om te zien hoe Mike Muizebelt zijn kennis en ervaring etaleert! Nu nog absorberen en toepassen in de praktijk.

Hans Rossing Ultiem
Duidelijk, overzichtelijk en, voor zover ik dat kan beoordelen, behoorlijk compleet. Wel vond ik het einde wat abrupt. Ik zou er nog een soort van afsluitende video achter zetten. Mocht je later nog wat toe willen voegen dan kan dat altijd als voorlaatste worden tussengevoegd!

In deze cursus gaat Mike dieper in op macrofotografie. Zo ontdek je onder andere wat standpunt doet, wat de invloed van diafragma is, en hoe je sfeer creëert in je foto. Ook komen speciale technieken zoals high key en low key aan bod, en leer je alles over de hulpmiddelen die je kunt gebruiken om tot de mooiste resultaten te komen.

Ga mee op ontdekkingsreis door de wereld van macrofotografie.

Mike Muizebelt
over de auteur
Mike Muizebelt
Mike Muizebelt is een natuurfotograaf met ruim 30 jaar ervaring. Hij geeft workshops, werkt voor verschillende merken, en organiseert fotoreizen naar NamibiŽ en Botswana. Mike is een echt manusje-van-alles, met een passie voor Macrofotografie. Hij is altijd op zoek naar creatieve invalshoeken om zo met zijn beelden de kijker te verwonderen en te verrassen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen