Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Geschiedenis van de fotografie

Ontdek de grondleggers

Wat vinden leden van Geschiedenis van de fotografie?

L. Kern Ultiem
Zoals Tom Meerman zijn verhaal over de geschiedenis vertelt is onnavolgbaar. Boeiend, persoonlijk, gewoon heerlijk om naar te luisteren en te kijken.

Hans De Jong Ultiem
Bijzonder interessant en plezierig verteld. Ik hoop dat er een vervolg komt.

jo-knarren Ultiem
Prima cursus. Rustige en duidelijke opbouw.
Een vervolg op deze cursus (fotografie na 1900, beeldbepalende fotografen, belangrijkste technische ontwikkelingen in de fotografie in de 20e eeuw) zou zeker op zijn plaats zijn!

Chris Verrecht Ultiem
Op een zeer aantrekkelijke manier uitleg gegeven. Een mooie manier om fotograferen vanuit verschillende invalshoeken benaderen en gezel vragen te stellen, wat wil ik met mijn foto bereiken!

Johan Peter Strubbe Ultiem
Heel interessante cursus en zeer boeiend gebracht door dhr. Meerman.

Siemen Rienstra Ultiem
Interessant om de geschiedenis zo eens te horen.

Rob Dikkers Ultiem
Tom Meerman verteld op een manier die mij boeit. Geschiedenis is zo wie zo altijd interessant omdat je dan weet hoe een ontwikkeling is gegaan. Ook Tom's filosofiche wijze van vertellen spreekt mij aan. Erg leuke cursus. Komt er nog een vervolg?

Donald Willemsen Ultiem
Een boeiend verhaal. Even boeiend als zijn verhaal over hoe je naar foto's kan kijken en zou kunnen beoordelen. Ik denk zelf dat er ook een boeiend verhaal verteld kan worden over de ontwikkelingen in de geschiedenis van de 20e eeuw in de fotografie. Een vervolg is dus wat mij betreft welkom.

Douwe Struiksma Uitstekend
Tom weet op een intrigerende en inspirerende manier de geschiedenis te vertellen en uiteen te zetten: met genoegen dit college gevolgd :).

De geschiedenis geeft voorbeelden om te gebruiken in het heden. Ontdek wat er al is gedaan en waar jij je eigen draai aan kan geven. Want bestaat een origineel idee eigenlijk wel?

Tom Meerman
over de auteur
Tom Meerman
Zoals Tom Meerman zelf zegt: Op zoek naar verbeelding van de innerlijke beleving. Procesbegeleider waar kunstinhoud en organisatie samenkomen. FotoAnalist: Spreker, schrijver, bestuurder, coach, inspirator. Fotograaf.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen