Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.142 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Photopills voor gevorderden

Maak uitgebreide plannen voor je foto's

Wat vinden leden van Photopills voor Gevorderden?

Lode Waerlop Ultiem
Steeds een fantastische uitleg.
Proficiat Nando

Geert De Vetter Ultiem
Ik gebruikte Photopills reeds voor de cursus maar ik heb nu veel meer mogelijkheden ontdekt. Dan ook mijn oprechte dank voor deze cursus waar je enorm veel tijd aan hebt besteed.

peter heetman Ultiem
Zeer veel goede toelichting van een fantastische App.

Gerard van den Ende Ultiem
Bedankt voor deze mooie uitgebreide uitleg. In December de beginners cursus gedaan en nu het vervolg. Wat een geweldige uitgebreide tool is dit met indrukwekkende gegevens. Ik denk dat ik de cursus na een tijdje nog eens doe om me zo veel mogelijk eigen te maken. Dankjewel voor de prettige uitleg. Gr. Gerard

Johan van Kuijk Ultiem
In het verleden om deze cursus gevraagd.
Ik heb even moeten wachten maar het is beloond.
Nando, hartelijk dank voor je duidelijke uitleg. Ik zal nog wel wat video's bekijken om het goed te leren gebruiken.
Maar dat er zoveel mogelijk was met deze app had ik niet verwacht maar je hebt het voortreffelijk uitgelegd dus nogmaals dank voor je inzet.

Siemen Rienstra Ultiem
Ik volg meer cursussen van Nando, maar deze steekt boven gemiddelde uitleg niveau uit. Geweldig zoals Nando dit moeilijke onderwerp behandeld.

Peter Bisschop Ultiem
Je ziet dat Nando deze app zeer goed kent en gebruikt.

Ron Radijs Ultiem
Weer zeer duidelijk uitgelegd, mijn complimenten Nando!

Nando liet in de cursus Photopills voor Beginners al zien hoe je in deze app van alles kunt vinden en berekenen voor je fotografie. Ontdek hoe je al deze informatie kunt samenbrengen in de Pill Planner, om zo een bijzonder fotomoment van tevoren te plannen.

Nando Harmsen
over de auteur
Nando Harmsen
Nando Harmsen fotografeert al meer dan 35 jaar. Zijn specialisme ligt bij bruidsreportages en landschapsfotografie. Daarnaast geeft Nando lezingen, workshops, masterclasses, fotoreizen, en maakt regelmatig reviews van nieuwe en leuke apparatuur. Sinds 2019 is hij vaste expert bij Photofacts Academy.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen