Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Portretfotografie in de Praktijk (promo)

Wat vinden leden van Portretfotografie in de praktijk?

Ron Maassen Ultiem
Hele leerzame cursus. Elja legt rustig en duidelijk uit wat de bedoeling is, hoe hij het gaat doen, wat hij ervoor gebruikt en vervolgens laat hij het in de praktijk zien.

Daarnaast krijg je alle foto's die hij schiet te zien, vaak ook in vergelijk met de eerste of vorige foto, zodat je het verschil wat hij aangebracht heeft goed kan zien. Je weet dan gelijk wat hij bedoelt heeft.

Jan Eigenraam Ultiem
Geweldig om te zien wat je kan doen om een goede portretfoto te maken en vooral om deze goed na te bewerken. En fijn dat dit allemaal in LR kan. Je foto's worden zoveel beter als je dit beheerst. Dank je wel Elja.

Rob Lammers Ultiem
Duidelijke uitleg. Ook het nut van reflectieschermen is goed aangetoond. Ben van plan nu ook zelf met reflectieschermen te gaan experimenteren. Eerste aanschaf zal zijn een statief met een kleminrichting waarmee het reflectiescherm onder de juiste hoek kan worden afgesteld.

Renť BroensUitstekend
Duidelijk, stap voor stap.

Aad Weeda Ultiem
Zeer verhelderend. Zeker met de nabewerking er bij.
Top.

Maarten Nederveen Ultiem
Helder en duidelijk uitgelegd met vele voorbeelden van model sturing tot nabewerking.

Jos Smeets Uitstekend
Leuke, praktische cursus die uitnodigt om zelf aan de slag te gaan. Goeie combinatie met de cursussen portretfotografie tips (ook van Elja), basiscursus studiofotografie (Frederik Herregods) en basiscursus Flitsen op locatie (Piet van den Eynde).

Marianne Pennarts Ultiem
Veel van geleerd en mooi dat ook de nabewerking toegelicht wordt.

Cees Kok Ultiem
Heldere uitleg met leuke pakkende video's.

Kijk mee tijdens fotoshoots en ontdek hoe je gave portretfoto's kunt maken.

Elja Trum
over de auteur
Elja Trum
Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-witfotografie, Flitsfotografie ťn over portretfotografie. Elja's fotografiepassie ligt bij het maken van portretfoto's. Hij werkt graag in de studio en op locatie.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen