Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu

Wat vinden leden van Alles over Scherptediepte?

Joke Damen Ultiem
Duidelijke uitleg!

Cor Ootes Ultiem
Echt heel goed en redelijk eenvoudig de facetten van scherpte en onscherpe uitgelegd. Ik ga het zo snel mogelijk proberen toe te passen.

Tatiana Ultiem
Ontzettend leerzaam, duidelijk cursus. Heel veel geleerd. Dank u wel!

Thoni Houtveen Ultiem
Helder uitgelegd.

A.M.G. Rijckaert de Boer Ultiem
Goede, uitgebreide en duidelijke uitleg. Heb er toch ook nog nieuwe dingen van opgestoken. Dank!

Jan Boogert Uitstekend
Duidelijke en rustige uitleg.

Donald Willemsen Ultiem
Echt een geweldig goede cursus over scherptediepte (DoF). Soms kwam de theorie wat moeilijk over, maar door een paar keer terug te kijken en goed te luisteren wat Nando zei, is het toch voor iedereen goed te begrijpen. Voor mij althans wel.

De uitleg en de voorbeelden waren helder en duidelijk. De cursus kan ik aanraden voor hen die niet alleen een vakantiekiekje willen maken, maar vooral voor hen die creativiteit in hun beelden willen leggen.

Viviane Bruggeman Ultiem
Heel begrijpelijk uitgelegd met juist genoeg theoretische uitleg om de kern te vatten.

Siemen Rienstra Ultiem
Weer een cursus met een zeer gedegen doch begrijpelijke manier uitgelegd door Nando. Met deze cursus krijg je een goed inzicht in de scherptediepte in de praktijk met een theoretische verklaring erbij.

J.J.F. Weerts Ultiem
Een soms onderschat maar essentieel onderwerp prima uitgelegd.

Antoon Verelst Ultiem
Scherptediepte heel goed en praktisch uitgelegd.

Maarten Bierman Ultiem
Nando kan perfect de combinatie maken van het uitleggen van techniek met zijn didactische skills.

Alles dus op een begrijpelijke wijze.

Frans Do Rego Ultiem
Duidelijk en verhelderend. Thanks!

Peter de Greef Ultiem
Prachtig hoe jij dit allemaal rustig en duidelijk uitlegt. Nog mooier wordt het dat je er op wijst dat je je als fotograaf niet moet druk maken over het gebruik van full-frame of crop. Gewoon leuk ontspannen fotograferen niet meer niet minder. Top Nando!

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen