Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Introductie Basiscursus Flitsen op Locatie

Wat vinden leden van Basiscursus Flitsen op Locatie?

Marije van den Berg Ultiem
Geweldig! Helder, to the point en volledig. Geen schreeuwerige informatie, maar rustige uitleg van een vakman met veel liefde voor fotografie!

Een cursus waar alle kwartjes vallen, waardoor de vele losse eindjes van mijn fragmentarische kennis eindelijk een logisch geheel vormen en in mijn vertroebeld brein beklijven.

Bedankt Piet!

Nicolet van der Sluis Ultiem
De opbouw van de cursus is zeer goed. Er wordt aandacht besteed aan alle aspecten waar je mee te maken krijgt als je wilt gaan flitsen, zoals het materiaal, de techniek en nabewerking. De uitleg is duidelijk en de voorbeelden sprekend. Ik heb er veel van opgestoken. Nu zelf aan de slag. :-)

Walter Ysenbaardt Ultiem
Ik heb als 'leek-fltser' heel veel opgestoken. Soorten flitsers en de bediening. Het bijkomend materiaal van belichting zoals paraplu en softbox en plaatsing en gebruik. De instellingen van de camera samen met omgevingslicht en flitslicht. Kortom, ik ben veel wijzer geworden en durf nu zeker de flitser te gebruiken. Het contrast dat je krijgt met flitslicht spreekt me enorm aan. Ik kijk uit naar vervolg cursussen.

Jeanpaul Witteman Ultiem
Duidelijk en Piet is een erg leuke kerel :-)

Johan Geyskens Ultiem
Door Piet het merk Godox leren kennen. Zelf wat flitsers aangekocht en door de filmjes van de academy meteen aan de slag kunnen gaan. Er is bij wijze van spreken een nieuwe fotografiewereld open gegaan :-).

Aad Leuver Ultiem
Uitgebreid besproken onderwerpen met een duidelijke uitleg.
Heb er veel van opgestoken.

Evert Warrink Ultiem
Nu begrijp ik eindelijk na veel jaren waarom fotografen buiten een flitser gebruiken.
Ik vind deze cursus super interessant en leerzaam en het wordt ook geweldig goed uitgelegd. een TOP cursus

Lex Riswick Uitstekend
Vrij uitgebreide cursus over gebruik met flitsers. Goede presentatie met duidelijke voorbeelden.

In deze cursus gaan we aan de slag met reportageflitsers en zwaardere studioflitsers op batterijen. We houden kort halt bij het gebruik van de flitser op de camera maar gaan daarna snel door naar het gebruik van flitsers los van de camera.

Piet van den Eynde
over de auteur
Piet van den Eynde
De Belgische fotograaf Piet Van den Eynde is Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert en auteur van meerdere fotografieboeken, waaronder het populaire Lightroom Ontmaskerd. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Digitale Fotografie: Flitsen en Digitale Fotografie: Op Reis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen