Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Let op: We hebben ook een nieuwere cursus voor startende fotografen.

Wat vinden leden van Basiscursus Fotografie?

Rowie Slok Ultiem
Hele leerzame cursus, bijna alle informatie was nieuw voor mij waardoor ik enorm veel geleerd heb. De uitleg was duidelijk, niet te lang en fijn ondersteund met voorbeeldfoto's. Heel erg bedankt!

Ronald de Louwere Ultiem
Leuke en zinvolle refresh.

Deborah Geebelen Ultiem
Zeer goede, rustige uitleg. Verstaanbaar voor een leek wat erg leuk is!

Jan De Cock Ultiem
Alles wordt uitgelegd op een duidelijke manier en ook met voorbeelden aangetoond.
Ik heb aan de cursus leuke tips en weetjes overgehouden en zal zeker nu nog meer genieten van foto's te nemen

Amy van Loon Ultiem
Heel duidelijk en geeft goede voorbeelden! Ik heb alle informatie verwerkt in een verslag zodat ik het makkelijk op kan zoeken als ik iets niet meer weet. Mij heeft oefenen ook echt geholpen en alles noteren wat Marit zegt. Een top cursus!

Lisanne Segers Ultiem
Super duidelijk en leuk uitgelegd!
De voorbeelden van verschillen tussen sommige foto's is erg handig.

Kristof De Lille Ultiem
Goed en helder uitgelegd.
Zonder de expert te zijn maar, gewoon een collega fotograaf. Top..

Guido Ultiem
Heel klaar en duidelijk uitgelegd.
Zeker voor iemand met niet zoveel ervaring als ik.
Best van al zelf zoveel mogelijk oefenen.

Gunther Ultiem
Ik gebruik altijd de automatische- of de sport stand terwijl mijn camera zeer veel mogelijkheden heeft.
Dankzij deze cursus kan ik de mogelijkheden van mijn camera eindelijk benutten.

M. Kalsbeek Ultiem
Goede uitleg en het is prettig ze nu en dan weer te herhalen, zeker als je niet continu met fotografie bezig bent en daarom e.e.a. weer vergeten bent.

Jan Thijssen Ultiem
Best vaak kreeg ik complimenten op mn foto's. Na meerdere verzoeken van vrienden en familie toch maar eens begonnen met fotografie. Nog zonder enige kennis van een spiegelreflex camera heb ik er één aangeschaft. Na deze cursus weet ik hoe mijn camera werkt en wat ik er wel niet allemaal mee kan doen!
Zeer fijne en duidelijke uitleg.

Dorien van Dijk Ultiem
Een heldere beknopte uitleg. Een aanrader voor iedereen die begint met fotograferen! Ook een prettige manier van presenteren met hier en daar wat voorbeelden. Het is makkelijk om de aandacht erbij te houden.

Bas Dekker Uitstekend
De uitleg was prima eenvoudig en duidelijk.
Vooral ook door de voorbeelden.

Als je het histogram kunt lezen heb je in een keer heel veel meer informatie over je foto. Het histogram van je foto is eigenlijk een wiskundige weergave van je foto. Ik leer je hoe je het histogram kunt lezen.

Verder leren?
Lees ook: Zin en onzin van het histogram

Marit Hilarius
over de auteur
Marit Hilarius
Marit Hilarius is een fotografe die gespecialiseerd is in geavanceerde Photoshop bewerkingen. Ze heeft de basisopleiding van de FotoAcademie in Amsterdam afgerond en volgt een studie Communicatie en Multimedia Design. Haar stijl kenmerkt zich door de sprookjesachtige sfeer die ze in haar foto's creert. Tijdens het fotograferen heeft ze een beeld in haar hoofd, dat ze vervolgens met behulp van Lightroom en Photoshop compleet maakt.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen