Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu

Wat vinden leden van Basiscursus Landschapsfotografie?

Hans Paardekooper Ultiem
Beknopt, zakelijk, gericht en nu is het inderdaad aan mij om te doen.

Bert Edens Ultiem
Heel veel opgestoken. Uitgebreid, praktisch en helder verhaal met duidelijke voorbeelden. Fijn zo weer verder te komen met het vastleggen in foto's van wat ik zie en beleef.

Dirk Keijser Ultiem
Uitleg bijzonder goed en duidelijk!

Ingrid Hof Ultiem
Bart, heel duidelijke uitleg. Bedankt veel opgestoken.

Abe Steiginga Ultiem
Duidelijke uitleg met ondersteuning van werkelijk geweldige beelden. Klasse!

Clasien Geestman Ultiem
Wat een gave cursus, ook voor gevorderde landschapsfotografen. Tussen de regels door veel tips om je eigen visie en stijl te ontdekken en de ruimte te geven. Dank, Bart Heirweg!

Paul Wouters Ultiem
Goede en leerrijke uitleg!

Hans Alink Uitstekend
Goede uitleg met mooie voorbeelden.

Liesbeth Verkade Ultiem
Helder en duidelijk met heel veel voorbeelden.
Ik heb er erg veel van opgestoken!

In deze video leer je werken met compositie: wat zijn de regels en waarom moet je ze soms breken? Aan de hand van praktijkvoorbeelden toont Bart je wat werkt en wat niet.

Bart Heirweg
over de auteur
Bart Heirweg
Natuurfotografie zat bij Bart al in zijn bloed voordat hij goed en wel kon lopen. Als kind vond je hem meer buiten dan binnen, wat zijn liefde en interesse voor de natuur deed groeien. Op het ideale moment op de juiste plaats staan in het schitterendste licht: daarvoor doet hij het. Dan wordt hij vaak overweldigd door de kracht en de schoonheid van de natuur. Omdat hij die momenten voor altijd wilde vasthouden, was natuurfotograaf worden dť oplossing.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen