Vakantiegeld binnen? Verbeter jouw fotografie: 100+ fotografiecursussen + boek - Nu 75 euro voordeel! Nu lid worden
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Basiscursus Lightroom Classic (promo)

Wat vinden leden van Basiscursus Lightroom Classic?

Cornť. Kwint Ultiem
Cursus voor degene die met Lightroom classic beginnen.
Voor mij een zeer overzichtelijke cursus.
Eerst de bibliotheek goed voor elkaar hebben om vervolgens met Lightroom te beginnen.

Rene Wijnenga Ultiem
Prima cursus voor een beginner!

Annette Kolkman Ultiem
Tijdens een proefabonnement bekeek ik cursussen lightroom. Ik ben helemaal fan van Piet geworden. Zijn cursussen hebben een goede opbouw en hij legt heel duidelijk uit. En spoel niet door als je even denkt "Dit weet ik wel" want dan mis je net weer een slimme knop of snelkoppeling. Lightroom heeft zoveel mogelijkheden dat ik een abonnement op photofacts heb genomen. Zo kan ik op mijn gemak cursussen van Piet opnieuw bekijken want al schrijf je mee: het is veel teveel voor 2 weken. En dan moet ik nog aan photoshop beginnen!

Peter Claessen Ultiem
Heel duidelijk. Goede opbouw. Heel informatief. Zeer leerzaam.
Verdient een groot compliment!

De Zaak Einstein Uitstekend
Heel goed!

Jan Koopmans Ultiem
Piet legt het perfect uit.

Francis Thole Ultiem
Duidelijk / fijne uitleg

Mieke Haesebrouck Ultiem
Uitekend om weer alle reeds gekende begrippen en mogelijke toepassingen bij mekaar te hebben in zo een handig overzicht en met een heel didactische uitleg erbij.

Michiel Everts Ultiem
Hallo Piet,

Wat ik zeer waardeer is dat je niet alleen technische uitleg van alle onderdeeltjes van Lightroom geeft maar ook direct concrete foto's toont waar je de bewerkingen etc. op voordoet.

Bas Dekker Ultiem
Ik vind het een heldere en duidelijke uitleg. Het gebeurd ook op een rustige manier. Wat ik erg prettig vind.

Freek Ultiem
Goed tempo, duidelijke instructie, aangenaam om ook langer naar te luisteren..

Henri Dolfing Ultiem
Zeer verhelderend en leerzaam.

Inge Lubbers Ultiem
Ik vond het een hele goede training en zou willen dat ik deze al veel eerder had gedaan. Piet legt het op een rustige, duidelijke en prettige manier uit. Ik heb ontzettend veel geleerd en kijk uit naar de vervolgcursussen.

jan-alex-leys Ultiem
Van Piet zou ik niet anders verwachten dan topkwaliteit!
Weer duidelijk, uitgebreid en toch eenvoudig uitgelegd...

In deze korte promo ontdek je razendsnel wat je kunt verwachten in deze gloednieuwe cursus waarbij Piet Van den Eynde je meeneemt in de wereld van Lightroom Classic

Piet van den Eynde
over de auteur
Piet van den Eynde
De Belgische fotograaf Piet Van den Eynde is Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert en auteur van meerdere fotografieboeken, waaronder het populaire Lightroom Ontmaskerd. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Digitale Fotografie: Flitsen en Digitale Fotografie: Op Reis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen