Actie: Online cursussen + gratis Xpozer 60 x 90 afdruk 79,95 euro voordeel! Meer info of direct aanmelden
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Liveview (Canon)

Wat vinden leden van Cameratips?

cor beets Ultiem
Goede uitleg en gemakkelijk te begrijpen

Moniek Vandierendonck Ultiem
bondig; vlot; zeer goed

Paul Pahlplatz Uitstekend
Duidelijk en praktisch voor de beginnende fotograaf

Louis van den Eynden Ultiem
Ik ben beginneling en ben zeer tevreden daar je video's stapsgewijs kan volgen en uit proberen.

Peter Uitstekend
Goede uitleg, de tips ga ik zeker gebruiken

Ben Rijnink Ultiem
Het meeste weet ik al wel zo ongeveer, maar zelfs als ik de beginnersvideo's bekijk, zijn er toch steeds tips die mij goed van pas komen.

Hoe gebruik je live-view op je Canon camera. In deze video laat ik je kort zien hoe je live-view op een praktische manier kunt inzetten.

Elja Trum
over de auteur
Elja Trum
Elja Trum is oprichter van Photofacts en auteur van een boek over zwart-wit- én over portretfotografie. Elja's fotografiepassie ligt bij het maken van portretfoto's. Hij werkt graag in de studio en op locatie.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen