Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Kanaalselectie

Selecteren op helderheid

Wat vinden leden van Controle over Contrast in Photoshop?

H.J. Overmeen Ultiem
Helder, duidelijk en goed te begrijpen.

Jef Limet Ultiem
Begrijpbaar, goed tempo, interessant.

Siemen Rienstra Ultiem
Ik vind dat Johan op een heel prettige manier "alle" mogelijkheden om foto's in de nabewerking contrastrijker te maken zeer goed uitgelegd heeft met veel kennis van zaken.

Christa Martens Ultiem
Heel leerrijke cursus!

Lode Waerlop Ultiem
Mooi gepresenteerd uitleg mag er zeker wezen. Graag nog meer van dit soort opnames, proficiat Johan!

Carina van Gemeren Ultiem
Zeer goed uitgelegd.

JM Ultiem
Helder, de verschillende methode naast elkaar gezet en uitgelegd. Voor dit soort cursussen blijf je lid om nog eens terug te kunnen kijken, voordat het net zo makkelijk gaat als bij dhr. Elzenga.

Donald Willemsen Ultiem
Dank voor deze uitstekende cursus. Ik zal hier zeker vaak naar teruggrijpen om mijn eigen foto's beter te bewerken dan ik tot nu toe heb kunnen doen. Deze cursus is een aanrader voor hen die serieus werk willen maken van hun foto's.

Voor elke helderheid een eigen kanaal. Ontdek hoe je met deze kanalen het contrast kan bewerken.

Johan Elzenga
over de auteur
Johan Elzenga
Johan is een prijswinnende fotograaf die diverse boeken over fotografie en nabewerking heeft geschreven. Johan geeft ook les bij verschillende vakopleidingen voor fotografen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen