Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Reportage; fotograferen op locatie

Wat vinden leden van Bruidsfotografie?

Carine De Muyt Uitstekend
Heel fijn hoe jij uitlegt hoe je te werk gaat, en hoe je het aan boord legt om het bruidspaar op hun gemak te stellen. Het trucje van de testfoto's maken is ook heel goed gevonden. Ook enkele goede richtlijnen over de apparatuur instellingen.
Heb er wel veel aan gehad. Dank je wel.

Dirk Coutuer Ultiem
Goed overzicht van de verschillende stadia tijdens een trouw plechtigheid.

Rob Spruit Ultiem
Veel geleerd weer. Ik heb de nabewerking gevolgd en ook met de nieuwere versie LRc(2023) is de nabewerking goed te volgen en na te doen. Dank jullie wel!

Cora Unk Ultiem
Erg leuke cursus, ook de manier hoe Ashvin met het bruidspaar omgaat en ze geruststeld.

Martine van Hoof Ultiem
Ik heb over een paar weken mijn 1e bruidsfotografie opdracht en deze cursus is een ideale voorbereiding met leuke tips en duidelijke info.

Rogier van Duin Ultiem
Goed en duidelijk uitgelegd.

Ravi van Leeuwen Ultiem
Prettige wijze van uitleg en veel informatie over wat je tegen zou kunnen komen tijdens het fotograferen van een bruiloft. Graag had ik meer foto's (met meta informatie) gezien tijdens het schieten, zodat je gelijk ziet wat de camera ziet. Ashvin, bedankt voor deze mooie cursus!

Jan Eigenraam Uitstekend
Buitengewoon kleurrijke foto's en een inspirerende cursus.
En ik ben onder de indruk van de prijswinnende foto's van Ashvin.
Leuk dat je dit allemaal met ons wilde delen.

Maaike Kok Ultiem
Zeer goede en duidelijk uitleg van wat er gefotografeerd wordt met instellingen.. Daarnaast de bewerking in LR ook heel duidelijk uitgelegd ik ga in mei voor het eerst een bruiloft vast leggen.. Heel spannend en heb deze cursus goed gekeken voor de inspiratie. Prachtige foto's die gemaakt zijn.

Ghysens Cathy Ultiem
Heel goed uitgelegd, zeer waardevol als je nog niets van bruidsfotografie af weet.
Top!!!

Gerda Wesselius Ultiem
De cursus geeft in de breedte een goed beeld. Waar je op moet letten, zoals locatie, standpunten, instellingen camera, contact met het bruidspaar. Genoeg bagage om er zelf mee te gaan werken.

Ad Fricke Ultiem
Zeer goede en uitgebreide cursus van de spontane Ashvin.
Je kunt wel zien dat hij heel ervaren is met het maken van bruidsreportage's.
Heel nuttig dit voor me.

Jan Wiebenga Ultiem
Duidelijke en rustige uitleg, ook hoe om de gaan met de mensen.
daarnaast heb ik veel geleerd hoe de foto's iets meer uit te lichten.

Kortom: een uitstekende cursus.
Dankjewel!!

Jan Anne Vrij Ultiem
Het enthousiasme van de fotograaf en het plezier dat hij uitstraalt voor zijn werk en de ontspannen en warme manier waarop hij omgaat met het bruidspaar en wijze waarop hij vertelt over zijn keuzes bij het maken de foto's maken het volgen van deze cursus niet alleen heel leerzaam maar ook erg plezierig.

Op de locatie wil je vaak graag ook wat laten zien van de locatie zelf en niet alleen maar foto's van het bruidspaar in portret.

Ashvin Ghisyawan
over de auteur
Ashvin Ghisyawan
Ashvin is een gepassioneerde levensgenieter die van bruidsfotografie zijn beroep heeft gemaakt met zijn bedrijf Totaalfotografie. Ashvin heeft inmiddels al diverse prijzen in Nederland en in het buitenland gewonnen. Zijn werk kenmerkt zich doordat hij naast Nederlandse bruiloften ook multi-cuturele en inter-culturele bruiloften fotografeert.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen