Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docenten
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 149 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

Cursus Dynamisch Bereik en HDR

 • Alleen de cursus Dynamisch Bereik en HDR
 • Ruim 4 uur aan cursusmateriaal (in 29 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Onbeperkte toegang
Reeds 25.000 leden!

De cursus 'Dynamisch Bereik en HDR' heeft een gemiddelde score van 9.5 gekregen op basis van 46 beoordelingen.
Ultiem
 • Antoon de Poorter

  Ik ben zeer tevreden over Photofacts Academie. Ik moet toegeven dat ik er eerst wat terughoudend was omdat men voor alles een prijs moet betalen en dikwijls een minderwaardig product krijgt in de plaats. Dit is zeker niet het geval bij Photofacts Academie waar alles zeer goed is uitgelegd en waar ik van bij het begin veel heb bijgeleerd. Ik wacht zelfs met ongeduld op de cursus die gaat komen voor het werken met het tekentablet waar ik meer kan mee doen maar het niet goed weet hoe. In elk geval de cursus Photoshop en Lightroom zijn twee toppers, waar ik zeer tevreden over ben.

  - Antoon de Poorter

 • Arnold de Greeuw

  Een aantal boeken heb ik doorgeworsteld, maar een video, zoals gebracht door jullie beiden maakt alles veel sneller duidelijk. Er waren diverse Eye-openers voor zowel het bewerken van foto's als het beheren. Prachtig.

  De uitleg van jullie beiden is heel helder. Bij Elja ben ik de Academy ooit binnengerold bij een video voor het verwijderen van een in de weg zittende stang; deze video is heel duidelijk en heb ik ook al eens gebruikt.

  - Arnold de Greeuw

Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docenten
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 149 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

Cursus Dynamisch Bereik en HDR

 • Alleen de cursus Dynamisch Bereik en HDR
 • Ruim 4 uur aan cursusmateriaal (in 29 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Onbeperkte toegang
Reeds 25.000 leden!

De cursus 'Dynamisch Bereik en HDR' heeft een gemiddelde score van 9.5 gekregen op basis van 46 beoordelingen.
Ultiem

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen