Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.142 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 179 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

Cursus Nieuw in Lightroom 6

 • Alleen de cursus Nieuw in Lightroom 6
 • Bijna 2 uur aan cursusmateriaal (in 9 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Onbeperkte toegang
Reeds 25.000 leden!
 • Antoon de Poorter

  Ik ben zeer tevreden over Photofacts Academie. Ik moet toegeven dat ik er eerst wat terughoudend was omdat men voor alles een prijs moet betalen en dikwijls een minderwaardig product krijgt in de plaats. Dit is zeker niet het geval bij Photofacts Academie waar alles zeer goed is uitgelegd en waar ik van bij het begin veel heb bijgeleerd. Ik wacht zelfs met ongeduld op de cursus die gaat komen voor het werken met het tekentablet waar ik meer kan mee doen maar het niet goed weet hoe. In elk geval de cursus Photoshop en Lightroom zijn twee toppers, waar ik zeer tevreden over ben.

  - Antoon de Poorter

 • Arnold de Greeuw

  Reden voor het lid worden van Photofacts Academy was de aantrekkelijke Lightroom cursus die werd aangeboden. Hoewel ik al behoorlijk wat jaren gebruik maak van Lightroom voor het ordenen van mijn foto's en sinds een paar jaar ook voor het bewerken ervan, weet ik zeker dat ik diverse slimmigheden mis loop, door alles alleen uit te pluissen.

  Een aantal boeken heb ik doorgeworsteld, maar een video, zoals gebracht door jullie beiden maakt alles veel sneller duidelijk. Er waren diverse Eye-openers voor zowel het bewerken van foto's als het beheren; die van het publiceren is heel handig en scheelt me een hoop sores. Ik gebruik 'm voor publiceren naar een map in Dropbox en elke mutatie wordt netjes doorgevoerd. Prachtig.

  De uitleg van jullie beiden is heel helder. Bij Elja ben ik de Academy ooit binnengerold bij een video voor het verwijderen van een in de weg zittende stang; deze video is heel duidelijk en heb ik ook al eens gebruikt.

  - Arnold de Greeuw

Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 179 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

Cursus Nieuw in Lightroom 6

 • Alleen de cursus Nieuw in Lightroom 6
 • Bijna 2 uur aan cursusmateriaal (in 9 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Onbeperkte toegang
Reeds 25.000 leden!

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen