100+ fotografiecursussen én een Fotobijbel naar keuze nu met 80 euro voordeel. Meer informatie.
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.046 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 179 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Leer ook over Lightroom, Photoshop, Macrofotografie, Wacom tablets en nog veel meer
 • Inclusief alle video's die het komende jaar uitkomen (minimaal 2,5 uur per kwartaal)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Bekijk alle voordelen van het Photofacts Academy lidmaatschap
Cursus NIK Software

 • Alleen de cursus NIK Software
 • Ruim 4 uur aan cursusmateriaal (in 10 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Onbeperkt toegang
Reeds 25.000 leden!
 • Antoon de Poorter

  Ik ben zeer tevreden over Photofacts Academie. Ik moet toegeven dat ik er eerst wat terughoudend was omdat men voor alles een prijs moet betalen en dikwijls een minderwaardig product krijgt in de plaats. Dit is zeker niet het geval bij Photofacts Academie waar alles zeer goed is uitgelegd en waar ik van bij het begin veel heb bijgeleerd. Ik wacht zelfs met ongeduld op de cursus die gaat komen voor het werken met het tekentablet waar ik meer kan mee doen maar het niet goed weet hoe. In elk geval de cursus Photoshop en Lightroom zijn twee toppers, waar ik zeer tevreden over ben.

  - Antoon de Poorter

 • Rosette Van Hoyweghen

  Ik heb al aardig wat video’s bekeken. Light room is reeds achter de rug en nu heb ik een start gemaakt met Photoshop. De video’s zijn het bekijken meer dan waard. Ik heb al aardig wat bijgeleerd over fotobewerking in LR. Ook PS is interessant en het leuke aan de video’s is, dat je er ten alle tijde terug naar toe kan. Soms heb je iets niet helemaal gesnapt en dan helpt het om het nog eens te bekijken.

  De lesgevers zijn heel goed te begrijpen, waarvoor een dikke pluim, en het lesmateriaal is goed opgebouwd. Ik maak binnenkort de serie van photoshop af en hoop dat er nog nieuwe video’s bij komen. Ik blijf zeker een enthousiaste fan in de toekomst. Dank aan de lesgevers.

  - Rosette Van Hoyweghen

Meest gekozen!
Academy Lidmaatschap & Wacom tablet

 • Inclusief Wacom Intuos Pro M (t.w.v. 349 euro)
 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Inclusief verzendkosten (NL of BE)
 • Verlengen voor 179 euro / jaar
Photofacts Academy Lidmaatschap

 • Toegang tot alle video cursussen (1 jaar)
 • Leer ook over Lightroom, Photoshop, Macrofotografie, Wacom tablets en nog veel meer
 • Inclusief alle video's die het komende jaar uitkomen (minimaal 2,5 uur per kwartaal)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Inclusief oefenbestanden
 • Bekijk alle voordelen van het Photofacts Academy lidmaatschap
Cursus NIK Software

 • Alleen de cursus NIK Software
 • Ruim 4 uur aan cursusmateriaal (in 10 lessen)
 • Stel (online) vragen aan de docent
 • Onbeperkt toegang
Reeds 25.000 leden!

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen