Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
CreŽer de perfecte workflow voor je fotoshoot (promo)

Wat vinden leden van Fotoshoot onder controle?

Gerard van den Dool Ultiem
Wat een goeie presentatie!
Heldere uitleg, goeie didactische opbouw. Zeer stimulerend door de vele demo's vooral.
En daarbij is Frank een prettige prater, die je aandacht weet vast te pakken. Ik zie uit naar volgende cursussen van zijn hand.

Jeroen Otto Ultiem
Geweldige video cursus,
Hele fijne uitleg en en zeer praktijk gericht.

Gerrit Jan Liefers Ultiem
Heel duidelijke en creatieve uitleg, waardoor het zeer leerzaam is. Ik zal er zonder meer mijn voordeel mee doen. Bedankt!

Martin Smit Uitstekend
Laat goed zien hoe je kan spelen met licht. Ook tips voor accessoires. Je wil snel zelf aan de slag.

Sonja van Tartwijk Ultiem
Super tips om aan de slag te gaan, ook al heb ik nog niet zoveel. Van de week mijn eigen tijdelijke plekje om met studiolampen en achtergronden die ik heb aan de gang te gaan. Eindelijk uitproberen, en met al deze tips krijg ik er nog meer zin in! Dank je wel.

Wilhelmus Kock Ultiem
Hele goede cursus, vooral telkens weer die tips. Ik begrijp alleen niet dat deze cursus geclassificeerd staat als "beginner". Gevorderden kunnen hier ook nog heel wat leren!

Edmund Vanrenterghem Ultiem
Heerlijk, die creativiteit om er zo in te vliegen. Dit is uitdagend.

Roland Doorenbosch Uitstekend
Duidelijke uitleg, met mooie voorbeelden

Serge Casier Uitstekend
Op Franks wijze gedaan met zijn vreemde humor eenvoudig voor iedereen begrijpbaar.
Leuk zou zijn dat hij nog een video maakt over werken met reportageflitsers en het gebruik van hiervoor bestaande hulpmiddelen als mini softboxen, zijn en andere ontworpen rogue toebehoren, correctie en effectfilters,...

Ontdek handige methodes om jouw workflow te perfectioneren. Van concept tot uitvoering. Let's go!

Frank Doorhof
over de auteur
Frank Doorhof
Internationaal bekende glamourfotograaf en KelbyOne trainer Frank Doorhof geeft regelmatig workshops modelfotografie. Zijn bestseller 'Mastering the Model Shoot' is ook in het Nederlands vertaald als 'Handboek: modelfotografie'. Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen