Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Gebruik een fietswiel

Perfecte rondjes

Wat vinden leden van Lightpainting?

Viviane Bruggeman Ultiem
Heel duidelijk uitgelegd en eigenlijk best veel mogelijkheden.

Wilma van Leeuwen-Vis Ultiem
Beste Liesbeth,

Dank je wel voor alle tips en inspiratie
Het gaat zeker weer een paar leuke avonden geven als we hiermee aan de slag gaan.
Zelf heb ik ook al een foto gemaakt met glasfiber lampje kleine cirkels boven een hand van een paspop [bij gebrek aan model]. magic!

De tube ga ik nog vullen en heb nu al zin in het werken er mee.
Dank je wel ook voor al je geduld en uitleg tijdens de workshop.
Daar heb ik veel van opgestoken.

Vriendelijke groeten

Wilma van Leeuwen-Vis

Christa Martens Ultiem
Een héél toffe en leerrijke cursus.
Fantastisch gedaan Liesbeth!


Maarten Nederveen Ultiem
Creatief inzetten van verschillende bestaande/zelf gemaakte lichtbronnen op een eenvoudige wijze uitgelegd en in de praktijk toegepast. "schrijven met licht".

Ingrid Honders Ultiem
De lessen van Liesbeth zijn weer een bron van inspiratie!

Door lampjes aan objecten vast te maken kun je ervoor zorgen dat je altijd de juiste vorm krijgt. Zo kun je een fietswiel over de grond rollen om een mooie bol te krijgen.

Liesbeth van Asselt
over de auteur
Liesbeth van Asselt
Liesbeth van Asselt is bedrijfsfotograaf, docent fotografie en schrijver van fotoboeken. Als docent onderscheidt ze zich volgens haar cursisten door haar laagdrempeligheid, humor, duidelijke uitleg en enthousiasme. Ze geeft onder de naam Stapfoto vele creatieve workshops, waarvan lightpainting er een is, naast bijvoorbeeld het fotograferen met rook, blacklight, flitslicht, kleurfilters en gobo’s.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen