Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Kunstlicht bij macrofotografie

Flitsers en ledlicht

Wat vinden leden van Masterclass Macrofotografie?

H.J. Overmeen Ultiem
Een heldere duidelijke uitleg met voorbeelden, waardoor je snel door hebt hoe het in de praktijk is toe te passen. Een inspiratiebron.

Siemen Rienstra Ultiem
Welkom vervolg op de basiscursus van Johannes Klapwijk. Na nu een aantal jaren ervaring is vooral het deel over een "spannende" compositie leerzaam. In het begin moet je aan zoveel zaken denken, die nu meer als vanzelf sprekend uitgevoerd worden. Maar om er nog spannende foto's van te maken laat nog wel eens te wensen over. na het volgen van deze masterclass in ieder geval veel inspiratie opgedaan.

Ivo De Maeseneer Ultiem
Duidelijke en heldere uitleg van Mike, bijzonder leerzaam door vele trics en tips!

hans-van-haren Ultiem
Mike neemt de tijd en gebruikt normale taal.

Janny Dieleman Ultiem
De rustige duidelijke uitleg met voorbeelden maken dat het ook blijft hangen. Ik heb veel geleerd.

Frans Haring Ultiem
Heel veel nieuwe dingen gehoord en gezien zoals de positie van de camera ten opzichte van het onderwerp, het gebruik van meervoudige opnames en het gebruik van diverse accessoires.

Marlon Van Der Waal Uitstekend
Goed gemaakte korte reeks videofilmpjes. Rustig uitgelegd, veel voorbeelden gegeven en genoeg herhaling zonder dat het saai wordt. Veel dank!

jacqueline gijsberts Ultiem
Prima uitleg, duidelijk, prettige stem, to the point, veel diverse onderwerpen, praktisch. Je ziet de fotograaf aan het werk en je ziet direct het resultaat van zijn handelen.

Birgit Has Ultiem
Heel leuk en leerzaam. Je laat duidelijk zien wat je bedoelt en legt ook goed en duidelijk uit. Echt zin om er mee aan de slag te gaan.

Liesbeth Verkade Ultiem
Heel duidelijke en begrijpelijke uitleg. Met veel plezier de cursus gekeken en geprobeerd sommige dingen toe te passen.
Ik blijf het wel een moeilijk onderwerp vinden, vooral omdat ik in mijn bewegingen beperkt ben en vaak niet een goed standpunt kan innemen.

Paul Wouters Ultiem
Heel veel leuke ideetjes opgedaan!

D. van der Heide Ultiem
Korte, duidelijke filmpjes. Prettige stem, goede uitleg dmv beelden.

Angelique Spanjaard-Oomen Ultiem
Fijne duidelijke uitleg.

Anny Verkuylen Ultiem
Heldere uitleg, duidelijke tips. Veel nieuwe ideeën gekregen om uit te proberen. Dank je wel Mike.

Luc Schepens Ultiem
Praktisch en overzichtelijk, prima resultaatgerichte demonstratie.

Bert Edens Ultiem
Zeer interessant. Ga met nieuw verworven inzichten zeker aan de gang

Willie Kiek Ultiem
Vlotte presentatie. (23. Veel idem dito.) Leuk om te zien hoe Mike Muizebelt zijn kennis en ervaring etaleert! Nu nog absorberen en toepassen in de praktijk.

Hans Rossing Ultiem
Duidelijk, overzichtelijk en, voor zover ik dat kan beoordelen, behoorlijk compleet. Wel vond ik het einde wat abrupt. Ik zou er nog een soort van afsluitende video achter zetten. Mocht je later nog wat toe willen voegen dan kan dat altijd als voorlaatste worden tussengevoegd!

Licht is in de fotografie leidend en hoewel Mike in deze cursus vooral op zoek gaat naar de beste kwaliteit van natuurlijk licht, komt wat hulp van kunstlicht soms van pas. In deze video ontdek je het verschil tussen het licht van flitsers en continulicht.

Mike Muizebelt
over de auteur
Mike Muizebelt
Mike Muizebelt is een natuurfotograaf met ruim 30 jaar ervaring. Hij geeft workshops, werkt voor verschillende merken, en organiseert fotoreizen naar NamibiŽ en Botswana. Mike is een echt manusje-van-alles, met een passie voor Macrofotografie. Hij is altijd op zoek naar creatieve invalshoeken om zo met zijn beelden de kijker te verwonderen en te verrassen.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen