Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.183 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu

Wat vinden leden van Naaktfotografie?

reinier-van-de-pol Ultiem
Wat wordt deze tak van de fotografie op rustige en duidelijke manier verteld. Veel goede tips & trucs over alles wat komt kijken bij Naaktfotografie. Als je met naaktfotografie aan de slag wil dan is deze cursus een regelrechte aanrader!

Charles Klas Ultiem
Ik vond de cursus uitstekend.
Ik heb meteen interesse in naaktfotografie.

Voor mij is het 5+ sterren.
Uitstekend!!!!

Gerrit Jan Liefers Ultiem
Zeer duidelijke uitleg, met inspirerende voorbeelden. Ik heb hier veel van geleerd en zal je tips beslist navolgen.

Egbert Jansen Ultiem
Ik zal zelf waarschijnlijk niet zo snel naaktshoots gaan doen maar heb gemerkt dat bij tutorials over boudoir als naaktshoots heel veel leerzame dingen worden behandeld die je bij portretfotografie ook kan toepassen.

Hanneke van Dam Ultiem
Danyel laat een uitengewoon respectvolle wijze van naaktfotografie zien. Heldere uitleg met onderbouwing van schitterende foto's. Ik ben erg enthousiast geworden door deze cursus en ga me nu met de adviezen en aanwijzingen voorbereiden op de naaktshoot van een paar vrouwen uit mijn netwerk.

Evert Warrink Ultiem
Ik doe geen naaktfotografie hoewel ik het fotograferen hiervan supermooi vind. Vooral omdat je met lichtsterkte werkt en door het bloot zijn van je model een mooier contrast creëert in en met je fotografie.

Het teveel aan geel in een foto vind ik zelf niet zo mooi maar aan de andere kant geeft het wel weer de mooie lichtsterkte en nuances terug. Mijn complimenten voor de fotograaf en het model en bedankt voor de goede fotografische tips.

Carry Premsela Uitstekend
Goede rustige uitleg met prachtige beelden.

dianabosman Uitstekend
Voor mij een nieuw onderdeel van fotografie.
Interessant en veel tips.

Mario Goolis Ultiem
Respectvol leerrijk, top!

Ben Ernst Uitstekend
Duidelijke uitleg. Overzichtelijke cursus. Ik doe al langer naaktfotografie, niet echt nieuwe dingen geleerd, maar wel mooi overzicht.

Eric Willems Uitstekend
Goede en stap voor stap voorbeelden en informatie.

Marc Delplanque Ultiem
Danyel, prachtige cursus. Ik heb vooral geleerd wat kan en niet kan op gebied van belichting, het decor, de do's en de dont's.... In ieder geval bedankt.

Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen