Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Inleiding tot Nik Software

Wat vinden leden van Nik Software?

Martin Nauta Ultiem
Geeft een geweldige uitbreiding aan de aanpak van lokale gebieden van je foto. Uitleg en presentatie van Van den Eynde is geweldig goed. Ben er heel erg tevreden mee.

Jean-Pierre Decoster Ultiem
Alle belangrijke onderdelen goed en duidelijk uitgelegd.

Pieter Augustijn Ultiem
Zeer leerzaam en toepasbaar en op een prettige tempo de belangrijke onderdelen doorlopen.

Kees Harreman Ultiem
Piet is een fantastische leraar v.w.b. uitleg heel begrijpelijk en als het niet duidelijk is of je snapt het niet voor de eerste keer kijk je de video nog eens terug. Dit werkt voor mij beter dan welk boek, want als ik daar in vast loop leg ik het boek aan de kant.

BEDANKT PIET!

Jan Jungerius Ultiem
Weer heel veel geleerd. Het fijne is dat een video geen eenmalig lesje is. Als iets niet meteen duidelijk is gewoon nog een keertje afspelen. Heerlijk.

Gini van Asperen Ultiem
Ik ben een ervaren gebruiker, maar heb diverse mogelijkheden ontdekt die nieuw zijn voor mij.

Karel Willemse Ultiem
Ik heb het pakket al enige tijd en deed er wel het eea mee, maar ik moet zeggen dat ik geniet van de heldere uitleg en verrassende nieuwigheden die getoond worden. Werkt zeer stimulerend.

Suzie Ketelslegers Ultiem
Heel fijn dat ik de video's regelmatig kan consulteren voor het net iets meer effect na LR welke al geruime tijd gebruikt werd door de vrienden fotografen in de fotoclub.Een overzicht van wat Nik Software precies is, waar je het kan kopen en hoe je als bestaande gebruiker van één van de plug-ins misschien wel gratis recht hebt op alle plug-ins.

Piet van den Eynde
over de auteur
Piet van den Eynde
De Belgische fotograaf Piet Van den Eynde is Adobe Certified Photoshop Lightroom Expert en auteur van meerdere fotografieboeken, waaronder het populaire Lightroom Ontmaskerd. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Digitale Fotografie: Flitsen en Digitale Fotografie: Op Reis.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen