Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu

Wat vinden leden van Photopills voor Beginners?

Karel Willemse Ultiem
Uitvoerige, begrijpelijke uitleg van deze bruikbare app. Ik kijk uit naar de cursus voor gevorderden!

Luc Timmerman Ultiem
Zeer duidelijke uitleg!

Geert De Vetter Ultiem
De cursus was zeer duidelijk weergegeven. Ik werkte reeds (zeer bescheiden) met Photopills maar heb heel wat bijgeleerd. Ik kijk met spanning uit naar de cursus voor gevorderden.
Prachtig werk Nando!

H.J. Overmeen Ultiem
Ik gebruik al enige tijd PhotoPills en vind het een fantastische app. Tot nog toe heb ik veel filmpjes gevolgd van Rafael in het (Spaanse) Engels maar met de Nederlandse uitleg van jou Nando werkt het prettiger en eenvoudiger. Je hoeft je aandacht alleen te houden bij de app en niet je best doen bij het vertalen.
Mooie cursus, bedankt en ik zie uit naar de cursus voor gevorderden.

Siemen Rienstra Ultiem
Heb de app inmiddels op telefoon en keurig kunnen installeren met Nando zijn uitleg.

Donald Willemsen Ultiem
Nando, mijn petje gaat af voor deze geweldig goede cursus. Je hebt me geweldig goed op weg geholpen om Photopills te gebruiken. Ik kijk al uit naar de cursus voor gevorderden.

Hopelijk heb ik de tijd om alles van deze cursus nog eens goed te bekijken en er wat mee te oefenen, zodat het gebruik mij ook eigen wordt. Deze cursus behoort voor mij tot een van de beste cursussen die je geeft.

Wim Grasdijk Ultiem
Perfect. Ik had PhotoPills al een poos, maar zag door de bommen het bos niet. Nu zie ik wat er allemaal mogelijk is.
Bedankt voor de duidelijke uitleg.
Verheug me op het vervolg.

Martin Verbruggen Ultiem
Een dergelijke cursus is erg hard nodig. Want echt gebruiksvriendelijk is de app niet. Nu na deze cursus ga ik Photopills meer gebruiken.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen