Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Uitsnijgereedschappen

De cursus Photoshop Elements is bijgewerkt tot en met Elements 2023.

Wat vinden leden van Photoshop Elements voor Fotografen?

Ton van Bemmel Ultiem
Ik vond het een zeer goed uitgelegde cursus. Fijn om te volgen.

Rinus Claassen Uitstekend
Duidelijk en goed uitgelegd.

Gerrit Verhagen Ultiem
Ik ben een echte beginner en heb wel een handleiding; deze cursus maakt het echter grijpbaar en enthousiameert.
Ben wel benieuwd wat ik voor uitdagingen ga tegenkomen!
De tutorials over selecties zijn wel wat pittiger, maar daar begin ik denk ik ook niet mee.

Jan de Bel Uitstekend
Praktische voorbeelden die je uit kunt proberen, vooraf aangegeven in een heldere, duidelijke en goed te verstane video.

Ludo Uitstekend
Zeer duidelijke en kalme uitleg.
Geen 5 sterren gegeven, daar ik graag nog heel wat meer video's zou willen zien over de mogelijkheden in Photoshop Elements 14.

Soms is een foto achteraf gezien sterker wanneer je bepaalde delen eraf haalt. Je kunt de compositie verbeteren door het formaat of de verhoudingen van een foto aan te passen. Ook kun je met Elements eenvoudig leuke kaders gebruiken om een bijzonder effect te krijgen.

André van Woerkom
over de auteur
André van Woerkom
André werkt als zelfstandige op ICT-gebied. Als voormalig hoofdredacteur van computertijdschrift Corel Magazine heeft hij ruim 100 artikelen over grafische software geschreven. Hij kent Photoshop Elements als geen ander en heeft alleen al over dat programma 17 titels op zijn naam staan. In totaal heeft hij ruim 25 boeken geschreven.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden



Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen