Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Selecties bewerken

Ontdek de extra mogelijkheden

Wat vinden leden van Photoshop Selecties, Maskers en Alfakanalen?

Siemen Rienstra Ultiem
Leerzaam!

Ep Marinus Uitstekend
Veel al bekend maar soms vanuit aan ander perspectief benaderd. Fijn om weer compleet te hebben gezien.

Lats Sipos Ultiem
Johan Elzenga weet de lessen losjes en boeiend te brengen. De vergissingen die hij soms maakt (en direct toegeeft...) verluchtigen het geheel.
Zijn onbevangen manier van presenteren was voor mij een stimulans om gehele cursus in korte tijd te doorlopen.

Walter Bosschaerts Ultiem
Didactisch hoogstaande cursus. In een eerste fase te bekijken zonder het onderdeel te onderbreken om goed te begrijpen waar de lesgever naar toe wil. Daarna zelf aan de slag gaan en vaststellen welke passages je opnieuw dient te bekijken om tot het beoogde resultaat te komen. De lesgever geeft op een boeiende en aangename manier zijn college, en stimuleert de student door verworven kennis (van eerdere video's of onderdelen) actief in te zetten om alzo œnieuwe kennis onder de knie te krijgen.

Thijs Weening Ultiem
Geweldige uitleg:daardoor is deze stof van Photoshop prima toepasbaar!

Ontdek wat de mogelijkheden zijn om een selectie aan te passen nadat je deze gemaakt hebt. Aan de hand van een voorbeeld laat Johan zien hoe dit werkt.

Johan Elzenga
over de auteur
Johan Elzenga
Johan is een prijswinnende fotograaf die diverse boeken over fotografie en nabewerking heeft geschreven. Johan geeft ook les bij verschillende vakopleidingen voor fotografen.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen