Telefoon  00 31 24 359 44 13
 
Ultiem  9,3 door 7.211 leden
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  login
Photofacts Academy logo
Menu
Wat we gaan doen

Een korte introductie

Wat vinden leden van Photoshop voor Fotografen?

Walter Bosschaerts Ultiem
De lesgever is een buitengewoon boeiende verteller: gaandeweg wordt de student meegezogen in het verhaal dat zich logisch ontwikkeld en dat rijk geïllustreerd wordt door in diepte voorbeelden. Elke knop of schuifregelaar komt aan bod in daarvoor specifiek uitgekozen foto's.

Als de lesgever zich gaandeweg eens vergist, wordt dit niet netjes weggeknipt, maar wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om precies te tonen wat er fout gelopen is en hoe het probleem vervolgens wordt opgelost.

Kortom de lesgever is top op vlak van pedagogie en didactiek, en is een kei in het domein van de fotograaf-adobe software.

ann cornelis Ultiem
Johan legt Photoshop zeer gedetailleerd en toch goed te volgen uit. Ook op een prettige relaxe manier.

Jan van Rijn Ultiem
Duidelijke uitleg van de bewerkingen die voor fotografen belangrijk zijn. Top!

Henk Dessens Ultiem
Heldere, duidelijke en rustige uitleg met goede voorbeelden!

Sandra Coufreur-Trampe Ultiem
Hi, Volg heel graag jouw trainingen. Thanks, zeker weer veel van geleerd.

Robert Huygens Ultiem
Duidelijke uitleg.

Joop ter Meulen Ultiem
Héél helder uitgelegd!

Siemen Rienstra Ultiem
Mooie aanvulling op de PFA cursussen Lightroom en Photoshop.
Het gebruik van Photoshop voor fotografen.
Wat ik mis zijn mogelijkheden om praktisch te oefenen met de afbeeldingen uit de cursus.

Gerard Saarberg Ultiem
Johan, bedankt voor deze cursus. Deels waren de onderwerpen bekend maar toch ook weer zaken waar ik onbekend mee was, en die ik nog een paar keer zal herhalen om deze in de vingers te krijgen.

Kortom ben ik zeer content met deze cursus en de wijze waarop jij het een en ander uitlegt!

Ik moet echter wel bekennen dat ik misschien één van de weinige ben die alleen Photoshop gebruik zonder Lightroom. In het begin mee begonnen, maar ik vind het catalogus systeem niet echt overzichtelijk. Ik kijk uit naar jouw volgende leerzame video.

Mvrgr. Gerard Saarberg

Maak kennis met Johan Elzenga, die je vertelt waar de cursus ‘Photoshop voor fotografen’ over gaat. Ook ontdek je voor wie deze cursus bedoeldis, en welke kennis je al nodig hebt.

Johan Elzenga
over de auteur
Johan Elzenga
Johan is een prijswinnende fotograaf die diverse boeken over fotografie en nabewerking heeft geschreven. Johan geeft ook les bij verschillende vakopleidingen voor fotografen.


Zo beoordelen onze leden ons

Supertevreden, 5 sterren!
Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank jullie wel voor het delen van jullie handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Supertevreden, 5 sterren!
Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Supertevreden, 5 sterren!
Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Supertevreden, 5 sterren!
Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van ledenPopulaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen