Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Nico Duivis
Nico Duivis vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Momenteel flits ik met de eerste generatie Canon 430, ik overweeg nu een nieuwer model te kiezen. Ik twijfel tussen de Canon 430exiii en de nieuwe Canon 600 ex rt ii. Ik begrijp dat de 600 meer geschikt zou zijn voor de full frame camera's van Canon en minder voor de crop camera's zoals mijn 70D. Klopt dit en wie heeft daar enige ervaring mee.

Met groet en dank,
Nico

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op vrijdag 13 januari 2017, 19:11

Als dat al zo zou zijn, zal dat wellicht meer omwille van de grootte zijn. De ene is groter dan de andere, en misschien bedoelt men dat de 430 meer geschikt is voor het (fysieke) formaat van een crop-camera en de 600 meer voor het formaat van een fullframe-camera.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op dinsdag 17 januari 2017, 09:29

De 600 is ook prima te gebruiken op een crop camera. Daar zit geen belangrijk verschil tussen. Hij is inderdaad iets groter, zoals Piet aangeeft.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.