Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Chris Janssens
Chris Janssens vroeg op zondag 27 september 2020, 00:00

Volgende week komt er een nieuwe pc. De oude verdwijnt. Hoe kan ik daar terug mijn Adobe abonnement opzetten zonder dat het als derde Pc telt, want op mijn laptop staat hij ook.
Ik meen dat het abonnement maar voor 2 pc's is.

Vriendelijke groeten ,
Chris

Chris Janssens
Chris Janssens antwoordde op donderdag 4 januari 2018, 10:34

Hey Piet, Nog even een vraagje over de pc wissel. De oude is reeds weg. ik heb nu enkel de laptop nog. Dat uitschrijven moest toch niet op de oude pc? Anders heb ik een probleem.
Alvast bedankt,
groetjes
Chris

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op woensdag 3 januari 2018, 15:45

Je kan de software op meerdere computers installeren en dan in de Account Manager instellen welke er gemachtigd zijn om te werken. Je deactiveert dan LR op een van de andere computers, bv. die oude.

Chris Janssens
Chris Janssens antwoordde op donderdag 4 januari 2018, 11:04

Hey Piet, de oude is reeds weg. Ik heb enkel de laptop nog. Kan ik ook op de laptop uitschrijven? Anders heb ik een probleem...

Alvast bedankt,
Groetjes
Chris

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen