Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
José Verschatse
José Verschatse vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik heb een abonnement op Adobe Lightroom CC genomen met 1TB cloud opslag voor de prijs van 12,09€. Ik dacht dat in dat abonnement ook Photoshop CC inbegrepen was. Nu blijkt dat zo niet meer te zijn zoals vroeger en moet je voor een abonnement van LRCC en LR classic en PS CC 24,..€. betalen. Weet er iemand of je dat oude abonnement nog kan krijgen en hoe ik mijn huidig van LR CC kan omzetten

Hans Jansens
Hans Jansens antwoordde op zaterdag 3 februari 2018, 12:31

Je hebt inderdaad het verkeerde genomen. Zoals je zelf aangeeft het je enkel Lightroom genomen met 1 TB cloud opslag. Voor dezelfde prijs kun je de "Fotografielidmaatschap" nemen maar deze heeft maar 20 GB cloudopslag.
Fotografielidmaatschap met 1 TB cloudopslag komt op die 24,19 euro.

De opties zijn duidelijk te zien op de Adobe website.

José Verschatse
José Verschatse antwoordde op zaterdag 3 februari 2018, 16:17

Bedankt voor de info. Voorlopig te veel betalen zeker en volgende keer beter oppassen

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.