Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Christophe
Christophe vroeg op vrijdag 2 oktober 2020, 00:00

Als Belgium Digital lid ben ik dit jaar ook lid geworden van Photofacts Academy voor 79 euro per jaar. Ik wens ook volgend jaar lid te blijven van jullie maar merk dat dit nu 109 euro gaat kosten in 2018. Krijg ik als betalend lid van Belgium Digital niet opnieuw een korting voor mijn lidmaatschap bij jullie voor volgend jaar?

Christophe

Hans van Helden
Hans van Helden antwoordde op maandag 4 december 2017, 11:40

Hoi Christophe,
Bij Photofacts Academy betaal je altijd ieder jaar bij verlenging je instap tarief. Dus jij bent ingestapt met 79 Euro per jaar dan verleng je ook ieder jaar met 79 Euro. Als het goed is staat dat vermeld op je account pagina "Mijn Account"(rechtsboven, naast inloggen). Mocht dat niet zo zijn dan kan je het juiste bedrag overmaken en dan regelen we dat achteraf in de back-office. Of je kunt een mailtje naar hans@photofacts.nl sturen en dan corrigeer ik dat in je eigen account.
De BD korting is op het basis tarief (119 Euro).
Jij betaald al minder dan deze korting (119 min 20 = 99 Euro).
Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,
Hans

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen