Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Gerard Wieberdink
Gerard Wieberdink vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Hallo foto vrienden,

Ik zie veel beoordelingen van de video's. Ik weet niet waar ik dit kan activeren. Wie helpt mij.

Groet,

Gerard

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op donderdag 26 oktober 2017, 09:39

Als je een video na het bekijken 'markeert als bekeken' (via de groene knop onder de video of automatisch wanneer je aan het eind van een video doorklikt op 'naar de volgende video'), dan ziet het systeem dat je de cursus aan het bekijken bent.

Wanneer je meer dan de helft van de cursus bekeken hebt dan komt automatisch de vraag onder de video of je een beoordeling wilt achterlaten.

Gerard Wieberdink
Gerard Wieberdink antwoordde op donderdag 26 oktober 2017, 19:20

Mijn dank voor de snelle reactie uwerzijds

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.