Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Wijnand G. Cooiman
Wijnand G. Cooiman vroeg op woensdag 30 september 2020, 00:00

Geachte Heer
ik zou graag Lightroom cc installeren maar
ik kan niet maandelijks betalen met IDEAL
hoogachtend wijnand cooiman

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 11 april 2016, 10:47

Een Adobe Creative Cloud lidmaatschap is helaas alleen te betalen via een creditcard (Mastercard of Visa) en Paypal. Zie ook deze pagina voor meer info.

Een creditcard is over het algemeen niet heel duur overigens. Je kunt eens informeren bij je bank. Ook de ANWB biedt volgens mij een betaalbare creditcard.

Als alternatief kun je een (gratis) Paypal account aanmaken. Je kunt dan met iDEAL saldo op je Paypal account storten en daarmee je Adobe CC lidmaatschap betalen.

Wijnand G. Cooiman
Wijnand G. Cooiman antwoordde op maandag 11 april 2016, 13:56

Hartelijk dank voor de snelle reactie hier kan ik wat mee
Hoogachtend Wijnand

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen