Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
arthur
arthur vroeg op donderdag 27 februari 2020, 00:00

Ik heb via Paypal een betaling gedaan(5-12) van 99,- euro, schijnt een proeflidmaatschap te zijn?
Moet ik nu nog een keer 99,- betalen?
Begrijp het niet helemaal.
Vriendelijke groeten
Arthur van der Linden
(klantno. 37945)

Anne Jorissen
Anne Jorissen antwoordde op donderdag 15 december 2016, 15:13

Hoi Arthur,
Ik zie inderdaad dat je 99,- euro betaald hebt. Je hebt nu een volledig lidmaatschap van een jaar, geen proefabonnement. Je hoeft dus niet nog een keer te betalen want je lidmaatschap loopt nu t/m 5 dec 2017. Ik hoop dat ik je vragen zo beantwoord hebt, maar zijn er nog dingen onduidelijk dan hoor ik dat graag.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.