Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Piet Coolegem
Piet Coolegem vroeg op vrijdag 28 februari 2020, 00:00

Ik zie dat op 30 januari 23,55 is afgeschreven van mijn rekening met omschrijving
30809 Connecting Point BV.

Kunt u mij svp aangeven waar dit voor is gedaan?

Ha gr

Piet Coolegem

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op vrijdag 3 februari 2017, 16:47

Dat heeft volgens mij helemaal niks met ons te maken. Het bedrag klinkt mij niet bekend in de oren en Connecting Point BV ken ik ook niet. Daarbij schrijven wij nooit zomaar iets af, alle betalingen aan Photofacts Academy moeten door de klant geiniteerd worden.

Ik heb even gegoogled; info over Connecting Point BV vond ik hier. Wellicht heb je recent een geheugenkaartje bij ze gekocht ofzo?

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.