Fotofair actie: Tijdelijk 30 euro korting + gratis boek. Meer info of direct aanmelden.
Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
Paul de Vos
Paul de Vos vroeg op zaterdag 26 september 2020, 00:00

Dag Piet of Elja,

Ik zoek regelmatig op youtube hoe ik bepaalde bewerkingen in PS of LR, maar vooral in PS, moet doen. Nu ben ik bijvoorbeeld op zoek naar het verwijderen van chromatische abberatie in PS of LR [waar het vlgs mij niet in kan]. Ik vind het echter jammer om dat via deze weg te doen, omdat ik bij jou over een mooie, uitgebreide cursus beschik. Is het mogelijk dat ik ergens het onderwerp dat ik zoek kan intikken, en dat ik daarna wordt doorverwezen naar een bepaalde cursus, of is die mogelijkheid niet aanwezig en moet ik specifieke zaken op internet blijven zoeken?

Met vriendelijke groet, Paul de Vos.

Elja Trum
Elja Trum antwoordde op maandag 11 april 2016, 10:53

We hebben een zoekfunctie, zie ook rechts boven op deze pagina.
Een andere methode is door het overzicht van alle video's te lopen en te kijken of je zo een titel vind die past bij wat je zoekt.

Volgens mij hebben we momenteel (nog) geen specifieke video over chromatische abberatie. Zulke vragen kun je ons ook altijd mailen, dan kijken we of we er een videootje voor kunnen maken.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.

Online Fotografie cursussen