Telefoon  +31 (0)24 - 359 44 13
 
tarieven
 |  over ons  |  contact
 |  inloggen
tarieven
 |  over ons  |  contact
 | 
Photofacts Academy logo
Menu
jos-van-de-pavert
jos-van-de-pavert vroeg op zaterdag 22 februari 2020, 00:00

Goede avond.
Hoe kan ik gemaakte foto's meteen zichtbaar maken op mijn pc in bijvoorbeeld L/R of F/S? In mijn Nikon fototoestel is wifi en bluetooth maar werkt niet met de pc.Sluiten jullie soms een kabeltje tussen de PC en het fototoestel? Wie weet de goede methode voor mij?

Alvast veel dank! gr Jos

Wim Woestmaat
Wim Woestmaat antwoordde op zaterdag 2 december 2017, 11:28

Piet van den Eynde
Piet van den Eynde antwoordde op dinsdag 5 december 2017, 05:49

Hoej je ze van je camera naar je computer brengt via WIFI kan ik je helaas niet zeggen, omdat ik niet met Nikon werk. Maar, eens ze in een map op je computer staan, kan je ze wel automatisch importeren in Lightroom. Dat doe je door de map waar ze in terecht komen in te stellen als 'Watched folder' in Lightroom.
Dat doe je via Bestand > Automatisch importeren in Lightroom.

Zo beoordelen onze leden ons

Lilian Verhappen

“Ik had het druk, druk, druk met foto's maken en bewerken en geen tijd om de video's te bekijken. Nu heb ik spijt dat ik het niet omgedraaid heb. Ik ben super enthousiast! Had het al geprobeerd met een boek en een andere losse cursus, maar dat bleef niet hangen. Dit werkt wel! Dank je wel Piet voor het delen van je handigheidjes en grandioze knowhow!”

- Lilian Verhappen

Aldo Vehent

“Mijn verwachtingen zijn op alle vlakken overtroffen, en hoe kan ik anders dan te zeggen dat de video's me bevallen? Ook zal ik zeker Photofacts Academy aanraden aan andere fotografen!”

- Aldo Vehent

Hans Bakker

“Ik heb de eerste video's nu diverse malen bekeken en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van de uitleg per onderdeel en de rust en volledigheid waarmee dit gebeurt. Deze lescursus in video-vorm spreekt me erg aan. Herhalen, fouten maken, herhalen en nog eens goed kijken wat er gebeurt en dan de trots dat je zelf ook kunt.”

- Hans Bakker

Wil van Gorp

“Ik ben door de cursussen al veel verder gekomen en heb al vele handigheidjes ontdekt die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. Ook prettig is dat je op ieder moment aan je cursus kunt werken, en dat is misschien wel het allergrootste voordeel. Kortom het geld zeer zeker waard. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Chapeau!”

- Wil van Gorp

Bekijk meer ervaringen van leden

Populaire cursussen

Als lid krijg je toegang tot al onze cursussen, deze vier cursussen zijn momenteel het populairst bij onze leden.